ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022 – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022 – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Εκδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου του 2022 από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης, οι υποψήφιοι/ες θα ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα.Το πρόγραμμα θα εκδοθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία (27-02-2022) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό.
Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα το δελτίο εξεταζομένου/ης υποψηφίου/ας του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή φωτοαντίγραφο της Αίτησης – Δήλωσης που υπέβαλαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή τον κατά περίπτωση νόμιμο τίτλο παραμονής για τους ομογενείς, μέχρι την ώρα 15.00 της 27-02-2022.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ