Τηλεκπαίδευση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εξέδωσε στις 7/02/2023 η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου μας την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.

Η εκπαιδευτική διαδικασία στο σχολείο μας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, θα συνεχιστεί με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex, και με βάση το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα.

Οι ηλεκτρονικές τάξεις των εκπαιδευτικών του σχολείου καθώς και το ωράριο λειτουργίας κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης έχουν ήδη σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας.

Τηλεκπαίδευση λόγω κακοκαιρίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους πρόληψης, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου μας τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Η εκπαιδευτική διαδικασία στο σχολείο μας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, θα συνεχιστεί με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex, και με βάση το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα.

Οι ηλεκτρονικές τάξεις των εκπαιδευτικών του σχολείου καθώς και το ωράριο λειτουργίας κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης έχουν σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά τηλεκπαίδευση. Στο σχολείο μας αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στην τηλεκπαίδευση θα ακολουθηθεί το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα.
Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τη λειτουργία του σχολείου την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και για τη διεξαγωγή των self tests.

Κόρωνος

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της υπ. αριθμ. 56/22-01-2022 απόφασης του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αναστέλλεται η λειτουργία των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις τα μαθήματα του Σχολείου μας τις ημέρες αυτές θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex. Ισχύει το υπάρχον ωρολόγιο πρόγραμμα. Οι σύνδεσμοι με τις ηλεκτρονικές ταξεις των εκπαιδευτικών και οι ώρες των μαθημάτων έχουν ήδη αποσταλεί στις διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των γονέων-κηδεμόνων των μαθητών μας.

Φιλώτι

 

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων

Σας ενημερώνουμε πως τα τμήματα B2 και Β Ανθρωπιστικών Σπουδών θα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας έως και την Δευτέρα 24/05, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού, σύμφωνα με απόφαση της ΔΔΕ Κυκλάδων.

Οι μαθητές των τμημάτων αυτών παρακολουθούν τα μαθήματα εξ αποστάσεως, με βάση πρόγραμμα που τους έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά.

Αναστολή δια ζώσης διδασκαλίας λόγω καιρικών συνθηκών.

Τα μαθήματα την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης, μετά την απόφαση του Δημάρχου Νάξου και Μ. Κυκλάδων για αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι μαθητές θα συνδεθούν στις εικονικές τάξεις σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ώρες που ίσχυαν την περίοδο της τηλεκπαίδευσης.

Ο χιονισμένος Ζας (εικόνα αρχείου)

Αίτηση δανεισμού τάμπλετ

Το σχολείο μας διαθέτει 11 φορητές συσκευές τάμπλετ για δανεισμό σε μαθητές και μαθήτριες μας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των εξ αποστάσεως μαθημάτων.

Καλούμε, λοιπόν, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών ή μαθητριών του σχολείου μας που επιθυμούν να δανειστούν συσκευή τάμπλετ να συμπληρώσουν την φόρμα: https://forms.gle/gyJv1C3qfMShYB6r8 μέχρι τη Δευτέρα 23/11/2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων, ο Σύλλογος Διδασκόντων θα επιλέξει ποιοι μαθητές θα δανειστούν τις συσκευές, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Διαδικτυακή Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

Σας ενημερώνουμε ότι η σχολική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί αύριο 17 Νοεμβρίου 2020 στις 09:30 π.μ. διαδικτυακά, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι μαθητές θα πρέπει να συνδεθούν σε ηλεκτρονική τάξη όπου θα παρακολουθήσουν ψηφιακό υλικό αφιερωμένο στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο σύνδεσμος της ηλεκτρονικής τάξης έχει αποσταλεί στους μαθητές με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την επέτειο μνήμης των αγωνιστών του Πολυτεχνείου.

Νέο πρόγραμμα μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 16/11 θα ισχύσει νέο πρόγραμμα μαθημάτων και επιπλέον, κατόπιν σημερινής ενημέρωσης, τροποποιούνται οι σύνδεσμοι των ηλεκτρονικών τάξεων όλων των καθηγητών.

Οι μαθητές θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.