Το deT(radio) πάει εκδρομή!

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022  η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Χώρα της Νάξου, στα πλαίσια της σχολικής δράσης “Κάνοντας ραδιόφωνο στο European School Radio”.

Οι μαθητές με τη συνοδεία των συντονιστών καθηγητών της δράσης επισκέφθηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό “Aegean Voice”,  όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του σταθμού, να δουν πως βγαίνει στον «αέρα» μια ραδιοφωνική εκπομπή, να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη δημοσιογραφία, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών.

Παράλληλα, τα παιδιά συμμετείχαν στις ζωντανές εκπομπές του σταθμού που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη, γεγονός που τα ενθουσίασε ιδιαίτερα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους Νικόδημο Λιανό και Μαντώ Στουρνάρα, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Καμβύση και τους ηχολήπτες Γιώργο Βελέντζα και Κώστα Μπαλωμένο για τη φιλοξενία και τη θετική ενέργεια που μετέδωσαν σε όλους μας, όπως επίσης και τον ιδιοκτήτη του σταθμού, την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. Ήταν μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία!