Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Καλημέρα, σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο για τους φυσικώς αδυνάτους μαθητές/τριες.

Η ανάρτηση στο site της ΔΔΕ Κυκλάδων: http://dide.kyk.sch.gr/ypovoli-dikaiologitikon-gia-proforiki-i-grapti-exetasi-ypopsifion-me-anapiria-kai-eidikes-ekpaideytikes-anagkes-i-eidikes-mathisiakes-dyskolies-stis-panelladikes-exetaseis-gel-kai-epal-etoys-2022/

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τον συνημμένο πίνακα συμπληρωμένο με τα στοιχεία των Φ.Α. μέχρι την Παρασκευή 06 Μαΐου 2002 και όπως δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή συμπλήρωση του πίνακα ως προς τα εξής:

  • Στο πεδίο “γνωμάτευση” να αναγράφεται ο χαρακτηρισμός, π.χ. δυσλεξία, δυσορθογραφία.
  • Στο πεδίο “φορέας γνωμάτευσης” να αναγράφεται ο υγειονομικός φορέας της γνωμάτευσης ή το ΚΕΔΑΣΥ και τέλος
  • Στο πεδίο ειδικά μαθήματα, να αναγράφονται τα μαθήματα που έχουν δηλώσει οι μαθητές/τριες και για τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικά εξεταστικά κέντρα των Αθηνών/ Πειραιά, καθώς δεν συστήνεται Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο στη Σύρο για τα ειδικά μαθήματα.
  • Το όνομα του αρχείου που θα σταλεί να έχει και το όνομα της σχολικής μονάδας.

Μόνο για τα ΓΕΛ-ΓΛΤ: Σε περίπτωση που κάποιος/α  μαθητής/τρια επιθυμεί να εξεταστεί σε Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο της Αττικής και όχι στο Ε.Ε.Κ. που θα συσταθεί στη Σύρο, παρακαλούμε όπως ζητήσετε από τους γονείς/ κηδεμόνες, να συμπληρώσουν μία αίτηση στην οποία να αναφέρεται με σαφήνεια ο λόγος που επιθυμούν αλλαγή Εξεταστικού Κέντρου και οπωσδήποτε το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Τέλος, τα σχολεία που δεν έχουν στείλει ήδη τα δικαιολογητικά των Φ.Α. μαθητών/τριών, παρακαλούμε να τα στείλουν μαζί με τον συμπληρωμένο πίνακα.

2022 – Εγκύκλιος υποβολής δικαιολογητικών υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες 2022

Πρότυπο πίνακα Φ.Α. ΓΕΛ και επιλογή περιοχής εξέτασης_2022